2 månader tills jag fyller 36!

16.09.2020

Tjoohooo alltså jag kan inte hjälpa det, jag har alltid varit en sån person som går och längtar och räknar ner till min födelsedag, det spelar liksom ingen roll att jag börjar bli lite äldre nu, jag är precis likadan fortfarande! :P

Det är ju väldigt olika beroende på vem man frågar, pratar jag med någon yngre, i 15 års åldern då är jag ju lastgammal nu haha... Men om jag pratar med någon runt 60+ så är jag bara barnet och har hela livet framför mig...

Ja vi har väl alla olika perspektiv beroende på vart i livet vi själva befinner oss. Själv är jag mest bara allmänt tillfreds och tänker att jag alltid vill ta vara på varje dag och leva livet fullt ut!

Som dom flesta av er vet hittade jag intresset för motorsport relativt sent i livet. Jag var 30 år när jag för första gången provade en hoj och med sent syftar jag på att många börjar trappa ner med sin åkning när dom passerar 30, det hör kanske inte till vanligheten att man påbörjar sin "hoj-karriär" vid den åldern...

Om det är något jag lärt mig så är det att det aldrig är försent! Klart jag önskar att jag hittat intresset när jag var yngre, det hade gett mig fler år på hojen. Men jag väljer istället att lägga fokus och vara tacksam för att jag faktiskt hittade intresset! 

Jag har absolut inga tankar på att trappa ner, tvärtom! Efter 3 års uppehåll på grund av skador och operationer så är jag ofantligt taggad och motiverad på att fortsätta med detta läääänge till!

Det är en otrolig känsla att ha tagit sig tillbaka efter ett sånt här långt uppehåll. Jag skulle ljuga o jag sa att det inte fanns tillfällen när jag tvivlade på om jag någonsin skulle kunna hoppa ramp igen. När operationerna började avlösa varandra och man inte hann bli klar från en rehab innan nästa påbörjades, ja då kändes det tungt vill jag lova! 

MEN! När man har klara och tydliga mål och drömmar så får man ALDRIG ge upp!!! Man kan allt man vill! Det kanske inte är lätt alla gånger men det gör det bara ännu härligare när man väl lyckas! Så ge inte upp om du är i en situation som känns tung. Fundera på alla tänkbara lösningar och vad du kan göra för att se till att du kommer tillbaka starkare än innan! 

Jag hoppas att jag sitter här och skriver ett inlägg om 20 år igen, där jag berättar om att jag fortfarande hoppar ramp och att det är 2 månader kvar tills jag fyller 56 år, hur coolt hade inte det varit?!?!? :)) Ja det är helt och hållet upp till mig om det ska bli så! :)

Ta hand om varandra nu finisar och följ era drömmar! Ge INTE upp!!! Jag tror på er!!! Tillsammans klarar vi ALLT! <3

Puss och Kram
/Jennie