10 kg plus på vågen, nu börjar resan!

08.10.2020

Som jag nämnt i tidigare inlägg har jag alltså gått upp 10kg  i vikt sedan November förra året. Jag har aldrig någonsin vägt så mycket som jag gör nu och även om jag totalt skiter i vad vågen säger och jag vet att det är rätt normalt med en viktuppgång när man blir äldre så vill jag verkligen ta tag i träningen på riktigt igen!

Om ganska precis en månad fyller jag 36, jag håller på med en sport som kräver extremt mycket av kroppen och ju äldre man blir desto större blir påfrestningarna. Jag har inga som helst planer med att sluta hålla på med FMX, därför vill jag göra vad jag kan för att hjälpa kroppen orka med och även hålla den skadefri...

Igår fick jag som ni vet leveransen av min crosstrainer och monteringen tog en stund, klockan var väl runt 23,30 när jag var klar :P Så första träningspasset blev av idag! Jag skulle ljuga om jag sa att det var lätt, fasiken vad tung kroppen kändes! Men jag antar att det betyder större möjligheter för stora framsteg :) Man ska alltid försöka tänka positivt! :)

Träningen blev av direkt när vi kom hem från jobbet och till min stora glädje fick jag träna i nya ursnygga träningskläder från Gavelo, jag hade nämligen ett paket med två helt nya set som väntade på mig när jag kom hem från jobbet :) 

Är du sugen på nya träningskläder så får du 15% rabatt på hela Gavelo´s sortiment med min kod bikergirl15 :) Klicka här för en direktlänk! <3

Förutom rabattkoden hos Gavelo tipsar jag igen om min rabattkod hos Protein.se som ger er HELA 25%! Använd koden BIKERGIRL för att ta del av erbjudandet :) Kan tipsa om deras BOOZT som jag tar innan träning. Denna är för oss som gillar att få den där "pirrande" känslan i kroppen som en boozt kan ge. Denna är extremt lättdrucken och gör verkligen sitt jobb!

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag fylla i min träningsdagbok. Kommer fylla i den flitigt efter varje träningspass och hoppas att detta ska hjälpa mig att hålla motivationen uppe samt hjälpa mig följa mina framsteg :)

Just det, jag lovade ju att lägga en direktlänk till min nya crosstrainer, klicka HÄR för en direktlänk :)

Ta hand om varandra nu finisar och glöm inte bort er själva också! <3

Puss & Kram
/Jennie